Prenosne Električne Oblačila Gladko Odstranjevalci Puh Tablete Brivnik za Puloverje Zavese, Preproge in Gladko Peleti Cut Pralni Tabletke Odstrani

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Produkcija: Brivnik

Uporaba Tip: Baterije

Številka modela: lint odstranjevalec

Uporaba: Pleteni Pulover

Čas Polnjenja: 3-4 Ure

Enostavno odstranjuje dlake, prah in dezintegratorjev od oblačil, pohištva & zavese

kot nalašč za enostavno odstranitev gladko od oblačil in tekstilnih izdelkov

Stikalo za vklop/ Izklop

Ergonomsko oblikovani

Odstranljiv prozoren

Priročna velikost

Moč 2 x 1,5 V AA baterije (Niso vključene)

barva:Rdeča/Modra/Vijolična

Material:plastika

velikost:10*7.5*5.5 cm

Vsebina Paketa:

1*Gladko Odstranjevalci

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Certificiranje: NOBEN
  • Funkcija: Na zalogi